Nyáron meleg van és kuss,


mert akárhányszor leülök, az agyam kiürül, és csak nézek bután. De nem baj, most hogy ezt leirtam, tuti hogy egy napon belül 5 bejegyzés fog kikerülni [vagy nem].

Helyzetjelentés: kispad a szivemhez nőtt [egy hétig nem olvastam, és most nagyon jól esett újra látni : )]. Holnap elkezdem a MIBE hirlevelét főszerkeszteni. Internácionális Sermo konferencia dübörög [na erről lesz bejegyzés, csak mikor]. WordPress-t lehet szabadon forditani, Lilos és többi WordPress-es rajta hát – leirás itt és nekilátás itt [elkezdtem a próbálkozást…]. Ja igen, és punnyadás.


4 hozzászólás a(z) “Nyáron meleg van és kuss,” bejegyzéshez

  1. Punnyadás részemről is. Köszi a felhívást, kicsit (csak kicsit) ferdítgettem is – jó móka. A hírlevélhez szurkolok, hol tudok feliratkozni – a költözködés miatt nem lehet?

  2. tehát: a tagoknak jár a hirlevél csak (amit hülyeségnek tartok, mert az archivumont pl simán el lehet érni – régi: itt, új: itt, de természetesen a költözés miatt most nem elérhető), de Mikulás Gábor a fejes, nála lehet kérni állitólag ilyeneket.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .