MIBE, ami volt


De én meg beteg voltam, ezért személyemmel sajnos nem bővült a résztvevők száma. Állítólag jó volt, a rohadt életbe. Nem baj, jövőre megint lesz.

Addig is, megújult a MIBE honlapja, végre normális bőre van (amikor most néztem – 2006.06.09. 11:08 – akkor épp nem volt elérhető, de majd lesz marha vagyok: elszabtam a linket).

És megtaláltam a kifogást, amiért csekély egy nap után újra átállítom a bőrt: a hosszú címek nem látszanak jól.

És a nagy (alkotói) dilemma: a különböző blogszolgáltatók engedik a sablonban való kutyulást. A WP nem. Miért, ó, mondd Uram, miért van a WP-nek a világ legtöketlenebb beépített dizájnjai? (Persze ez nem zárja ki azt, hogy szépek legyenek.) Mindegy. Jó ez így. Sok pénzem lesz, lesz tárhelyem, meg mindenjóm, azt’ rakok ki WP-motorra blogot, jó dezájnnal. CSS RuleZ!


2 hozzászólás a(z) “MIBE, ami volt” bejegyzéshez

  1. hint: a statgép-kódot nem muszáj a sablonba betenni. csak legyen benne vhol az oldalban. csinálhatsz egy ilyen postot, ha azt fixen ki tudod tenni valamelyik sávba, vagy ha elég hosszú a textbox, akkor mehet akár a linkek közé. ezeket próbáltad?

  2. ja. semmi. de raktak be valami statot a wpbe is nemrég, csak gagyi. nem sok mindent mér (de legalább pl. engem nem számol a forgalomhoz), de talán fejlődés is lesz vmikor. nem tudom, sztem ha ez a blogolás normálisan megy és beindul, akkor saját lábra fogok egyszer csak állni.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .