Hát, szervusztok


Április 1-je van, azt ugye mindenki tudja?

Na most az a nagy helyzet, hogy meghívást kaptam a British Library vezetőségétől, hogy május 1-től fél éves próbaidővel felvennének a fejlesztési-technológiai részlegükbe (Development Office), osztályvezető-helyettesnek (legalábbis magyarul ez lenne a legmegfelelőbb elnevezés rá).

Ennek két következménye van: itt kell hagynom Magyarországot (ami azért nem olyan nagy baj így első pillantásra, kényelmesen megvárni hogy mi lesz itt pár év alatt, aztán a szerint dönteni a visszajövetelről, hogy mi van itt), másrészt felkínálták, hogy megveszik a klogot is, mint ötletet, így az ottani, llog-elnevezésű szolgáltatással kell majd foglalkoznom.

Most így hirtelen nem tudok többet írni, elég izgatott vagyok, meg fura érzés is, de mindenképpen be fogok számolni a további fejleményekről. (Meg hát a munkaügy itthon és kint, családi és személyes dolgok… szóval sűrű hetek jönnek, az biztos.)

Drukkoljatok!


11 hozzászólás a(z) “Hát, szervusztok” bejegyzéshez

 1. Jól benyaltam, de tudod hihetőnek tűnt. Ma felhívtak délelőtt a kollégák egy olyan hírrel, ami elég nagy baj(talán nem biztos még), de arra azt hittem áprilisi tréfa, s kiderült, hogy igaz. Így megy ez!

 2. Én voltam az egyetlen, akinek leesett? Ne máááár… :)
  Már readerben is úgy lőttem ki, hogy kabbe. :)

  (Egyébként még el is hittem volna, ha nem lett volna benne az osztályvezető-helyettes, meg a megveszik a klogot dolog.)

 3. Fasza volt!
  Az egyébként érdekelne hogy a szakmában volt-e tudtok-e stb olyanról, hogy valakinek a könyvtárosi teljesítménye alapján ajánlottak melót. Jó lenne ilyenekről is olvasni, pl. a rengeteg konferenciára, szakmai napra ki mi alapján hívja az előadókat?
  Anno a polcológiás konferenciára az EK-ba azért hívtam HSD-t előadni, mert tetszett a katalisten a dumája. Mikulást meg azért, mert azt mondták ne hívjam.

 4. :))) Nem voltam körültekintő! Ezt bevettem rendesen! De az osztályvezetőséget kivéve (utólag átgondoltam) annyira hihető volt! Úgy hogy a bejegyzés is megér egy gratulációt:)

 5. Első olvasatra már kezdtem megijedni – hogy itthagysz hirtelen a slamasztikában honlapostul… :) Még jó, hogy felhívtad a figyelmet az április elsejére!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .