Hát, szervusztok

Április 1-je van, azt ugye mindenki tudja?

Na most az a nagy helyzet, hogy meghívást kaptam a British Library vezetőségétől, hogy május 1-től fél éves próbaidővel felvennének a fejlesztési-technológiai részlegükbe (Development Office), osztályvezető-helyettesnek (legalábbis magyarul ez lenne a legmegfelelőbb elnevezés rá).

Ennek két következménye van: itt kell hagynom Magyarországot (ami azért nem olyan nagy baj így első pillantásra, kényelmesen megvárni hogy mi lesz itt pár év alatt, aztán a szerint dönteni a visszajövetelről, hogy mi van itt), másrészt felkínálták, hogy megveszik a klogot is, mint ötletet, így az ottani, llog-elnevezésű szolgáltatással kell majd foglalkoznom.

Most így hirtelen nem tudok többet írni, elég izgatott vagyok, meg fura érzés is, de mindenképpen be fogok számolni a további fejleményekről. (Meg hát a munkaügy itthon és kint, családi és személyes dolgok… szóval sűrű hetek jönnek, az biztos.)

Drukkoljatok!

11 hozzászólás “Hát, szervusztok” bejegyzéshez

 1. Jól benyaltam, de tudod hihetőnek tűnt. Ma felhívtak délelőtt a kollégák egy olyan hírrel, ami elég nagy baj(talán nem biztos még), de arra azt hittem áprilisi tréfa, s kiderült, hogy igaz. Így megy ez!

 2. Én voltam az egyetlen, akinek leesett? Ne máááár… :)
  Már readerben is úgy lőttem ki, hogy kabbe. :)

  (Egyébként még el is hittem volna, ha nem lett volna benne az osztályvezető-helyettes, meg a megveszik a klogot dolog.)

 3. Fasza volt!
  Az egyébként érdekelne hogy a szakmában volt-e tudtok-e stb olyanról, hogy valakinek a könyvtárosi teljesítménye alapján ajánlottak melót. Jó lenne ilyenekről is olvasni, pl. a rengeteg konferenciára, szakmai napra ki mi alapján hívja az előadókat?
  Anno a polcológiás konferenciára az EK-ba azért hívtam HSD-t előadni, mert tetszett a katalisten a dumája. Mikulást meg azért, mert azt mondták ne hívjam.

 4. :))) Nem voltam körültekintő! Ezt bevettem rendesen! De az osztályvezetőséget kivéve (utólag átgondoltam) annyira hihető volt! Úgy hogy a bejegyzés is megér egy gratulációt:)

 5. Első olvasatra már kezdtem megijedni – hogy itthagysz hirtelen a slamasztikában honlapostul… :) Még jó, hogy felhívtad a figyelmet az április elsejére!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .