Új munkahely


Múlt hétfő óta már nem kell reggelenként megmásznom a Zugligetet, áttettem ugyanis székhelyemet a Szalay utcába, a Budapest Ügyvédi Kamara Könyvtárába.  Egyelőre folyik az ismerkedés a feladataimmal (van sok), a környezetemmel (szép és barátságos illetve barátságos és szép) na meg az új munkagépemmel (egy Asus K50IN, ami az eddigi laptopjaimhoz képest olyan mint Opel Astra után Ford Mustangba ülni). Egyszemélyes a hely, szóval nagyon nem lehet lógni, ami jó, ráadásul felfedeztem magamnak, hogy milyen jó 8-kor kezdeni a munkát (a korai kelésnek mindig is barátja voltam, ráadásul bringázni is kellemesebb és korábban is végződik a munka).

Ezzel párhuzamosan pedig egy költözést is lebonyolítottam, aminek nagy tanulsága, hogy az Ikea-árukészletet még induláskor is ellenőrizni kell (egyébként akkora pirospont nekik a bevásárlólistás szolgáltatásért, ami nem fér el a monitoron, mert ennyire vásárlóbarát rendszerrel semelyik más cégnél nem találkoztam), valamint hogy egy kombi kocsiba minden belefér, meg még egy doboz. Ergo kocsivásárlásnál első szempont lesz, hogy kombi (így Suzuki már nem lesz – esetleg egy Insignia, ami most úgyis a netovább). De addig is marad a tekerés (meg utána is, de azért mégiscsak – Ádám, ne bánts!).

És akkor a mentegetőzés: gyakorlatilag ezek miatt voltam eltűnve július óta. Szóval megy a nagy bocsánatkérés mindenki felé, aki elrakott magának mint megbízhatatlan frátert.


3 hozzászólás a(z) “Új munkahely” bejegyzéshez

  1. húha, az fájni fog nekem, neked meg leszakad a karod… :D csak a költözésre elment vagy 200 km városon belül (vagy ha legközelebb te viszed bringával a könyveimet)

    na jó, de munkába járva tényleg rossz vicc.

  2. egyszer voltam egyszemélyes könyvtárban látogatóba’; határeset, mert a BVOP könyvtára volt. :) na az elég kényelmes, könyvállomány nem rossz, olvasó nem sok, néha betéved egy Rendőrtiszti főiskolás, a rabok ugye nem az országos parancsnokság könytárába járnak.
    Sok sikert, izé jó munkát!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .