Karácsony


Úgy nézem meredeken zuhan a látogatások száma, hát ez van, január 12-ig biztos nem lesz itt új tartalom. Akkor van a TÁMOP leadása, mellé egy „lájtos” filozófia és egy mai magyar nyelvi szigorlat 6-ra és 13-ra, biztos ami biztos.

Ezért elnézést és türelmet kérek minden ismerőstől, baráttól és partnertől (így mondják? szóval akiknek dolgozni vagy segíteni szoktam), ezt nemcsak ti, hanem én is benéztem.

Ettől függetlenül azért boldog karácsonyt és sikeres újévet kívánok mindenkinek. Ezt még sok helyre el kéne küldenem (hm, büntessek Katalisten? Küldök egy zenés-mászkálós animgifet a MOME Könyvtár, az MKE FITT és a Klog nevében is, természetesen külön-külön…), de nem fogok. Vagy talán. Vagy nem tudom.

Közben nem fogok arról írni, hogy a NAVA végre elérhetővé tett 77 filmet, de csak az év végéig, utána pénzes lesz a buli, hogy a NYPL szintén kitette a fotógyűjteményét Flickr-re, a Foxit is készít e-könyv olvasót, van ingyenes (és nagyon dizájnos) CMS és közösségi dolgozós alkalmazás stb.

A hajtás alatt pedig a nyugalom megzavarására alkalmas embeddelt YouTube-on közzétett audiovizuális dokumentumot helyeztem el.


4 hozzászólás a(z) “Karácsony” bejegyzéshez

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .