Meredek


Tegnap voltam itt. Kicsit kemény, leginkább valami idióta amerikai tinisorozat kulisszájának tudom elképzelni. Minden színes, meg csíkos és görbül, van Hello Kitty egy talicskával, hófehér Samsung-terminálok (most már közelről is láttam ilyen tipikus pina-gépet) és irgalmatlan meleg. Az speciel nem tudtam eldönteni, hogy a mértéktelen mennyiségben szétszórt fénycsövektől (szinte minden fal tele van nyomva velük, aztán rá egy színes plexilap és kész), vagy pedig a felszolgáló srácoktól. Az egyik megszólított, csúnyán néztem rá. Nem szeretem, na. Amire viszont piszok kíváncsi lettem volna, de aztán nem kérdeztem meg, hogy van-e wifi. Röfidugók mindenesetre nem voltak, de imördzsönszi esetén szerintem gondolkodás nélkül kihúznék egy terminált.

Elázós élménybeszámolót és csöpögős kommenteket is lehet róla olvasni.

És hogy legyen valami jó hír is: a csiripróka minimálnak kijött az új verziója (feat. by LacKac), egy-két finomsággal:

 • kisebb szmájlik (rápozicionálással nagyítás)
 • form mező lekerekítése
 • vízszintes görgetősáv eltüntetése
 • mód választás megjelenítésének finomítása
 • hozzászólások tömörítése

Jó hétfőreggelt mindenkinek.


4 hozzászólás a(z) “Meredek” bejegyzéshez

 1. Sajnos engem nem tudtál elrettenteni, sőt!
  Ráadásul újpesti vagyok, igaz, hogy a káposztásmegyeri szekcióból… :)

  A fagyi meg a gyengém, és persze jöhet a jóféle csoki és süti is!

  Mindettől holmi meleg, és kiszolgáló fiúk nemigen tarthatnak vissza!… :D

  Netezni meg úgysem ilyen helyen szoktam.

  Úgyhogy most jól kitoltál velem!…

 2. De bizony, már 17 éve. (Előbb nem is lehettem volna, mert akkor épült fel a II-es ütem, ahol mi lakunk. A lányom öthetes volt, amikor beköltöztünk.)

  Szép idők!… :D

  Vagyunk bőven káposztási könyvtárosok, murcival (http://murci.freeblog.hu/archives/2007/05/) is a blogtérben találkoztam, aztán meg a 122-es buszon realizálódtak az eszmecseréink.
  (A lépcsőházunkban is lakik rajtam kívül még egy nyugdíjas könyvtárosnő… :) Meg is állapodtunk, hogy szabad időnkben nyugodtan nyithatnánk egy fiókkönyvtárat murciék garázsában – amúgy is tele van bedobozolt könyvekkel, az én raktáram is a volt férjem filozófiai könyvgyűjteményével. Lenne máris induló állomány! :)

  Ha azt mondod, hogy te is, akkor 702-nek már tényleg ki kell(ene) költöznie hozzánk! Úgyis ajánlgattam neki, mikor hadakozott a neandervölgyi felső szomszéddal – mert nálunk csend, béke, nyugalom! Farkas-erdő meg homoktövis természetvédelmi terület…

  Csak egy a baj: hogy alig vagyok otthon, hogy ebből valamit néha élveznék is!… :(

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .