Got the new face


Tegnap végül megtörtént a tranzakció, megvan tehát az új központi oldal sablonja. Nagyon köszönöm a tanácsokat és a támogatást mindenkinek! Természetesen még mindig lehet rajta alakítani, javítani, úgyhogy továbbra is várok minden ötletet. (A logó még mindig függőben, ahhoz is lehet ötletelni…)

az új design

Utána meg Szimpláztam, megcsodáltam a leflexelt tetejű Trabit, benne az asztallal (megvan frankón a kormány, sebváltó, mindeni), ilyent még a zürichi Google-központban sem tudnak, az száz. Közben pedig kütyüismereti órát tartottunk, a tegnapi lecke az iPhone volt, kár, hogy a wifi nem ért el hátra. Mindegy, jó kis cucc. Az egész aláfestéseként pedig rettenetes, ’70-es évek beli lengyel művész rövidfilmek futottak a külső vásznon, a rémálom az egy enyhe kifejezés volt rájuk. Egy fél órán keresztül azzal szórakoztunk, hogy megpróbáltuk kitalálni, szintetikus vagy természetes drogok hatása alatt állt(ak) a készítő(k). Olyan 50-50%-ban állapodtunk meg. Esetleg skizofréniában.

Most meg megyek könyvtároskirándulni Nyíregyházára és Debrecenbe. Majd szombat este jövök, addig off.


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .