Klog dizájn


Ez a bejegyzés szól minden kloggernek (valamint nem kloggernek is, ha úgy érzi, hogy nagyon szeret minket). Újabb kalapozásról van szó, úgyhogy aki nem akarja magát ezzel fárasztani, az nyugodtan lapozzon, crtl+w-zzen, alt+f4-ezzen, markolja as read stb.

Újabb kalapozásról van szó, ugyanis most, hogy többé-kevésbé helyre rázódtunk a költözés sokkjából, máris tovább kéne lépni. Ez egyelőre a központi oldal újra berheléséről szólna, amit most kicsit profibban szeretnék megoldani, mint eddig volt (és ezzel nem az eddig belefektetett munkát szólom le, mert egyrészt magam ellen is beszélnék, másrészt meg nagyon-nagyon hálás vagyok érte). Úgy érzem, ezzel magunkat is megbecsülnénk kicsit.

Szóval, el kezdtem tárgyalni Ginával a lehetőségekről, és ő úgy néz ki, vállalja is a redizájnt. Viszont ingyen nem csinálódnak a dolgok, és „külsőstől” el sem fogadnám. Így megint közösségi kiadás elé nézünk, és amíg ilyenekre normálisan nem készülünk fel (azaz valamilyen állandó bevételi forrásra nem teszünk szert), addig kalapozás van. Viszont mivel itt kevesebbről van szó, mint a szervernél, ezért tényleg bármilyen összegű felajánlásnak nagyon örülné(n)k! Mihelyt zöldágra vergődök a PayPallal, kimegy egy gomb, addig meg személyesen fogok örvendezni az adománynak :)

Megértéseteket és segítségeteket előre is köszönöm!


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .