Egy plugin a könnyebb életért


Nagyon ajánlom mindenki figyelmébe a OneClick plugint, amely hiánypótló a WP házatáján. Már füstölögtem magamban jópárszor, hogy mi az átok annak az oka, hogy minden egyes plugin és téma telepítése a Letöltöm > Kicsomagolom > Felmásolom a megfelelő könyvtárba cselekménysorozatból áll. Eléggé evidens lenne egy normális kezelőfelület, mint teszem azt a Joomla!-ban, ami simán megeszi a kiválasztott .zip fájlt, és attól függően, hogy téma vagy plugin, magától be is rakja a helyére. Ezt pótolja az emlegetett plugin, amelynek telepítése az utolsó ilyen jellegű művelet, ezek után már ugyanis a kívánt kiegészítőket a Dashboardról lehet telepíteni, mindenféle tömörítgetés és FTP-zés nélkül.

Sőt. Van hozzá egy furmányos Firefox extension, amely a jobbklikkes (context) menübe beépülve azt teszi lehetővé, hogy ha nagyon-nagyon megkívánunk egy témát vagy plugint, a linkjére kattintva helyből telepíthetjük. Letöltés nélkül.

Kobaknál volt a tipp.


2 hozzászólás a(z) “Egy plugin a könnyebb életért” bejegyzéshez

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .