Felhívás – minden klogosnak


Kedves Mindenki!

Mint azt már ti is biztosan sokszor tapasztaltátok, a jelenlegi szerverünk, amelyet egy hosting cég biztosít, nincs minden esetben a helyzet magaslatán, azaz gyakran áll vagy lassul le. Ezen kívül nem ad módot olyan alkalmazások működtetésére, mint mondjuk egy IKR vagy repertórium kezelő. Ezért döntöttem még kicsit régebben úgy, hogy kell egy saját gép, egy egyetemi hálózatra kötve mondjuk.

A legnagyobb szerencsémre az elképzelésem összhangban van Kardos Andriséval, aki az UTCA projektet készíti Csámer Ivánnal. Ő vállalkozott arra is, hogy szerez egy gépet.

Viszont – és itt jön a baj – én jelenleg nem tudom ezt már finanszírozni, ellenben arra gondoltam, hogy mivel már több mint 20 klog működik, ezért ha fejenként pár ezer forintot össze tudnánk dobni, az nagyon-nagyon jót tenne az ügynek. Természetesen ez önkéntes, ha valaki most nem tud, nem baj, nem kerül nyilvánosságra, hogy ki mennyivel járult hozzá, csak az én személyes hálám jár érte közvetlenül. A végösszeget persze nyilvánosságra hozom. Az esetleges túlteljesítésből fennmaradó összeget pedig a Klogra fogom fordítani.

Kérlek, e-mailben jelezzétek nekem, hogy ki mennyit tud most éppen erre szánni! Sürgős lenne, mert licit megy a vasért, és Andrisnak jó lenne tudni, meddig mehet el. Már csak két nap van hátra a licitből, ezért nagyon szorít az idő…


4 hozzászólás a(z) “Felhívás – minden klogosnak” bejegyzéshez

  1. A gép megvan (vagyis megvettem), nemsokára megérkezik, beüzemeljük. Így néz ki: http://www.hostco.ru/images/dl380.JPG (csak fele ekkora számokkal a 6 merevelemezen) 95e forintba került, közös célra, de saját tulajdonba vettem, hisz az hogy ijen hűdeerős gép legyen, az elsősorban nekem fontos. Bármilyen kis támogatás (és ötlet, hogy mire használjuk) jól jön, de nem sürgős. :-)

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .