Demokrácia?


Most hallottam (és utólag meg is néztem), hogy a Könyvtári Intézet portálján nem hogy kikapcsolták a hozzászólásokat, hanem még az eddigieket is törölték. Mit mondjak, gratulálok. Fantaszikus, csókolom. De el tetszettek felejteni itt is kikapcsolni, gyorsan kéne pótolni ám, mert hátha valakinek az NFÜ pályázatokról is lenne véleménye…

És ezt akkor most higyjem is el? „A Könyvtári Intézet az OKM Könyvtári osztályának megbízásából A könyvtárügy stratégiája 2008-2013. Portál program címmel, munkaanyag formájában közzéteszi a stratégiai dokumentum tervezetét, amelynek tartalmáról a szakmai szervezetekkel jelenleg is egyeztetés folyik.” Na persze.

Update (07.07.11.):
közben érkezett egy válasz a Katalistre az Intézettől. Ők archiválásnak hívják a törlést és a lezárást. Én ezt akkor sem értem…


3 hozzászólás a(z) “Demokrácia?” bejegyzéshez

  1. Fordítás:
    A munkaanyag továbbra is letölthető. Szokjál hozzá: kell-nem kell, ez lesz, persze kitöltjük. Azzal, amit mi gondolunk. Eredetileg azzal akartuk, amit te gondolsz, de megijedtünk, mert igazából lenyomtál minket ötletekben.

  2. Ha a szakma igény tart rá a későbbiekben…

    ” A beérkezett hozzászólásokat – amelyeket ezúton is köszönünk – archiváltuk. Amennyiben a későbbiekben a szakma igényt tart rá, a hozzászólások újra hozzáférhetővé tehetők. Kérjük, hogy ezirányú igényeiket honlapunk vendégkönyvén keresztül jelezzék!”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .