Zsugaparti


Tegnap Ádámmal való hosszas gtalk eredményeképpen megfogalmazódott bennem, hogy témát kéne váltani itten, vagy legalábbis frissíteni kéne. Ez már persze régi probléma, a myownblog kb. 10-szer cserélt bőrt szűk egy év alatt. Pszichológusok ebből biztos hosszútávú következtetéseket vonnának le. Úgyhogy ez a task no1 jelenleg (a többi sokat nem feledve – akit érint, az pls. rugdosson, mert mostanában (jó vicc, kb. egy fél éve) szétesős vagyok).

Továbbá két ajánlat:

  1. Szintén Ádámnál, a könyvtáros kártya. Nekem elég erős HKK-backflash, még most is lapul egy pakli valamelyik sarokban. Itt jegyezném meg, hogy alkotott egy világbajnok témát, érdemes megpislantani.
  2. Másfajta kártya: a Texasi klogon van egy olvasói kártya lefényképezve. Sóhajt.

Végül. Minden kloggernek. Saját érdeketekben. Ha bármilyen plugin-óhaj van (ezek a blogok funkcióit bővítik, nagyon érdemes odafigyelni rájuk), azok bombázzanak engem mélekkel, nyugodtan, sőt. Kell. Szerintem mindenki tudja a mélcímemet, aki nem, annak ott van a kontaktform a lapok közt, azon is lehet. Nemsokára elkészül egy lista az eddig a kloggerek által használt pluginekről, leírásokkal, az talán segítség lehet. Addig is, ajánlom a WP megújult plugin-tárát, vagy a magyar WP-oldal kapcsolódó részét.


3 hozzászólás a(z) “Zsugaparti” bejegyzéshez

  1. Meglepi-customizáljak neked egy K2-t? :)
    Mintegy zsákbakandúrként…

    (Aggogalomra semmi ok: csak pluginokat tudok használhatatlanná tenni, témákat nem :)

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .