Csak finoman


Egyre jobban gurul a Greenstone-projekt. Sikerült fellelni a HTML headert (a macros című könyvtárban, style.dm néven) és a nyelvi fájlt (szintén ott, csak – mily meglepő – hungarian.dm-ként). Egyem a szívüket (flambírozva, úgy a kedvencem), milyen vicces gondolkodásmódjuk van… Viszont a síluslap meg az images könyvtárban, gondolom, a tervezéskor az alacsony kattintásszám volt a fő cél, mint vindózéknál.

Ja, hogy miért. Szegény alkalmazásnak bizony elég csúnyácska felülete van, és nem hiszem, hogy szívesen böngésznének benne a vérben forgó szemű kutató bölcsészhadaknál kevésbé lelkes emberek…

Ráadásul kitaláltam egy nagyon izgalmas játékot: meg kell hozzá nyitni egy csomó nautilust, az egyiket root terminálból. Fél órás szöszölés után pedig elhúzni valahova, addig meg bezárni a terminált, és megpróbálni kitalálni, hogy melyik nautilust lőttem kifele (egyébként nem nehéz rájönni, de ha nem csalok, akkor szinte még jó is – olcsó játék hülyegyereknek, tudom, de az előbb láttam itt egy Tesz-Vesz Várost az egyik polcon, úgyhogy ennyire feljogosítva érzem magamat).

Más: próbáljátok ki FF alatt az Alt+Shift+v billentyűkombinációt postírás közben WP 2.1 alatt… Vicces : )


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .