Sok az alj


Van még valami, amit úgy érzem, sikerült tisztáznom. Sok a beszéd. Ez így leginkább magam ellen irányul, ugyanis ha összeszedem, vajmi keveset csináltam eddig, egyedül a Klog jött létre – úgy, ahogy. Biztos vissza tudnám vezetni ezt az attitűdöt mélyebb rétegekre, a felszínen viszont az van, hogy sokkal inkább bejön nekem az ún. példával elöl járás. És valószínűleg ez célravezetőbb is, mint az, hogy beszélek róla, mert úgy veszem észre, hogy az emberek ezt jobban értékelik, mint a jólmegmondást, bármilyen finom formában is történjék ez.

Ezzel kapcsolatban viszont az az örömteli bejelentésem, hogy február egytől félállásban a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Könyvtárában ténylegesen tehetem azt, amiről eddig itt szó volt (most már talán nem elkiabálás).

Ennyi.


Egy hozzászólás a(z) “Sok az alj” bejegyzéshez

  1. A jó példával elől járáshoz sajna a megfelelő helyen (és pozícióban) kell lenni a megfelelő időben – hacsak nem akarsz saját könyvtárat alapítani :)

    Gratula a MOME-hez, úgy tűnik február egytől mindketten jómunkásemberek leszünk :D

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .