Akkor


gondoljuk újra végig higgadtan a dolgokat. Egy kis történelem (oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló, a művészúr magában és magának beszél): 2005. december 1-jén írtam az első postot a myownblogon. Aztán ment minden szépen és jól (közben cirka 5-ször cseréltem bőrt/sminket/témát/látványt/sablont), egészen októberig. Ekkor minden felborult, megvettem a klog.hu-t, és ahelyett, hogy jól meggondoltam volna, most zűr és zavar van. Elsősorban itt az éken (aztán a klog.hu-n is*), ahogy azt jeleztem az előző postban. Ezért is gyilkoltam meg az október 17. és november 3. közötti bejegyzéseket (nem biztos hogy kár értük).

ToDo: egy kis dózer (db marad), puszta WP-váz (magyar nyelven legalább), témák és pluginek kinyírása, majd egy szimpla K2 ill. default WP-téma magyarul, és majd szépen lassan annak az átalakítása (ehhez valószínűleg nem leszek képes igazodni – nem a lassanhoz, hanem a szépenhez).

* Azt nem tudja valaki, hogy a webszerveren lévő üres WP-könyvtárakat miért nem lehet törölni? Általában a /wp-content/themes könyvtár miatt (olyan témák könyvtárai nem jönnek le, amelyekre azt írja a megjelenés-kezelő, hogy „hiányzó stíluslap”) maradnak fent a kiirtott mappák, illetve /api és /cache könyvtárak (nem WP…) ragadtak fent.


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .