Csak mert nagyarc


Már régóta kikívánkozik belőlem, hogy a sok kocka gyökér miért olyan nagyarcú a saját kis (sarkítva) Linuxos / FORTRAN-os világukból kifigyelve, miért fikázzák le a szimpla felhasználót (ld. Bash.hu ilyen témájú logjait), akinek se ideje, se kedve, se affinitása az egészhez. Kíváncsi vagyok, mit szólna, ha amikor elviszi a kocsiját a szervízbe, kiröhögik, hogy „már egy fékpofát se tudsz kicserélni, vazze?” Esetleg könyv helyett kapna szép nagy íveket a nyomdából, hogy csináljon belőle magának könyvet, ha akar, ha meg nem ért hozzá, akkor hülye kis lúúúúzer.

Személy szerint ezért vagyok (nem meggyőződéses, de) Windows-felhasználó (nem kell foglalkoznom minden munkamenettel, és van egy rakat kiegészítő hozzá, ami könnyíti a munkámat, plusz a hardver is ehhez a legszélesebb körben elérhető). Például. És ezért nem fogok venni (majd ha nagy leszek) egy szimpla Hondát sem, hogy a ledögösebb cuccá túrjam, és a kis szarzsákokat gyorsuljam a körúton. Nem fogom továbbá minden ruhadarabomat méteráruban venni, hogy majd otthon varrjak belőle tuti testre szabott ruhát. A sort még lehetne folytatni. (Is.)


9 hozzászólás a(z) “Csak mert nagyarc” bejegyzéshez

  1. Vallási meggyőződésem azt diktálja ilyen szituációkban, hogy megpróbáljam megtéríteni Azt, Aki Nem Látta Még Meg A Helyes Utat… :)

  2. Azért ez az Eco cikk igen régi, még a klasszikus OS korából való. (És teljesen igaz. :D)

    Ha buddhistát akarsz, akkor Yellowtab Zeta. Nem biztos, hogy minden működni fog vele, de még a hibás is rendkívül nyugodtan tud lenni. :)

  3. „yellowTAB is not developing ZETA anymore due to the insolvence procedures, which started 8 months ago.” : (

    ha csak hibás, de nem parázik be, akkor nincs gond : )

  4. jaja, eddig a beos-ről hallottam a legjobbakat, de úgy tudom, az is behalt.

    egyébként finomítva a postot: általában nyitott vagyok azért a jóra, csak nem a „megmondomtekishülyegyerek” metódus a kedvencem. sokkal jobban bírom a megmutatom / elmagyarázom a jó és a rossz oldalait, ne adj isten még meg is tanítalak dolgokat. (na, ilyenkor pl. szeretem, ha teljesen hülyének néznek, és a legalapabb dolgoktól kezdik. legutoljára az (my)sql-lel jártam így.)

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .