TemplateWorld


A tegnap bemutatott OWD fizetős párja, a TemplateWorld nem kevésbé jó dolgokat kínál, sajnos pénzért. Külön kiemelném a Books & Education kategóriát, a tisztelt miniszter úr helyében én lecsapnék rájuk, és vennék egy talicskával a könyvtáraknak.


3 hozzászólás a(z) “TemplateWorld” bejegyzéshez

  1. én egyszer a http://www.4templates.com/ -ról vásároltam egy dizájnt, de azóta sem használtam fel, mert az csak vásárlás után derült ki, hogy a régi iskolát követi, táblázatokkal rendezi az oldalt, ami ma már inkább kínos. azóta tudom, hogy jobb, ha az ilyesmit magad csinálod.

  2. ebben teljesen igazad van, de próbáltál te már css-t magyarázni olyan embereknek, akik nagyon leszarják, hogy mi az, meg különben is? és akkor az még csak a css. egyébként az owd-ről nézegettem templéteket, ott egyben sem volt táblázat.

    és ezeket egyébként nem szűrik? jobb helyeken az ilyeneket rúgnák ki a halálba… (pl. megnézném, ha egy arc egy táblázatos templéttel állítana be bármilyen open/free stb. projekt hegesztésébe.)

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .