Kezdem


feladni. Netfüggő lettem, elszartam egy hetet a semmivel, nyakamon a tanulás, sorra bebukom az összes projektet. Scuttle, Wiki – bár fent van, és elvileg működik, de nem tudom sikerként értékelni, és most itt az Üzletinfo, amivel egyszerűen nem tudok mit kezdeni. A Drupal kézikönyve egy kalap (számomra), a Typo3 ránézésre is riaszt, Joomla/Mambo vonal már nyáron meghalt. Miért nincs olyan, mint a WP??? Már lassan ott tartok, hogy a WP-ből csinálok portált, elvileg nem lehetetlen. De az is olyan munka lenne, ami legalább egy hónap szöszmöszt jelent, ami közben ráadásul nem is tudok mással foglalkozni.

Elnézést, ez egy ilyen énblog-picsogás lett, de kellett.

Ehhh.


6 hozzászólás a(z) “Kezdem” bejegyzéshez

  1. Én meg akár segítek is.

    A WordPress portállá alakítása elvileg működhet. Mondjuk kategorizáljuk a linkeket, és page-ként elkészítjük a kategóriákat, amiket azután folyamatos ‘Edit’-tel frissíteni is lehet. Hátránya, hogy a page-en belül a linkek sorrendjét manuálisan kell képezni (nem rakja ABC-rendbe), és minden újonnan beszúrt linket oda kell szúrogatni, ahová való… Nagy előnye viszont, hogy a linkekhez annyi leírást mellékelhetsz, amennyi jól esik…

    Szólj, ha tudok vmiben segíteni… !

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .