Váh.


„A másik jó választás a könyvtárak, ami kicsit fura lehet elsőre (főleg, mert fogadok, hogy már évek óta nem jártál könyvtárban), de hidd el, itt aztán jól lehet ismerkedni. Minden, amit a könyvesboltnál olvastál jól alkalmazható, viszont annak a lánynak, aki könyvtárba jár, baromi sok szabadideje lehet, tehát nagyon valószínű, hogy mindent megadna végre egy pasiért, akivel eltöltheti az idejét.

(Csajozási Tanácsok, via KIT)

Muhaha és broáf. Na meg váh. Húúúú. Nem találok szavakat.

  1. Mert így van.
  2. Mert állati nagy baromság.
  3. Elrugdosnám egy vizsgaidőszakban egy nagyobb könyvtárba… (kivéve FSZEK, mert ott a jelek szerint tényleg ez van : )
  4. „…viszont annak a lánynak, aki könyvtárba jár, baromi sok szabadideje lehet,…” – anyád, sok lány ezért kibelezne…

A könyvesboltban ez pedig így néz ki:

„Nos, több jó választás is van. Ilyenek például a könyvesboltok, ahol csend van, nyugalom, könnyen találni egy szép, magányos nőt, aki éppen a könyvek között válogat, és még a beszédtéma is egyből adott: a könyv, amit éppen nézeget, vagy csak úgy általában az éppen általa nézegetett könyv stílusának megfelelő regények (pl.: Szia, látom érdekelnek a kalandregények, olvastad már az Otthon-t? Nekem az a kedvencem).

Persze a kalandregények helyett azt mondd, amilyen stílusú könyvet épp nézeget, az Otthon helyett pedig egy olyan könyvet, amit olvastál az adott témában, és tetszett neked.

A beszélgetést aztán innen már könnyű folytatni, az ő kedvencével, miért tetszik neki, neked miért tetszik, és hogy te miért tetszel neki… :-)”

Életszerű.


2 hozzászólás a(z) “Váh.” bejegyzéshez

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .