“I’m a libarian, bitch!”


Mi teszi a „Lipstick” könyvtárost? Pénz? Hírnév? Szépség? Az AACR2 ismerete és profi tájékoztatás? Nem! Ez csupán annak a képessége, hogy még akkor is mesésen néz ki, amikor egy meghajlított iratkapoccsal bökdös, mint egy mátrix-nyomtató. Nem túl egyszerű feladat, de lássuk mi kell hozzá:

  1. Szereted ezeket az új pasztel-retro színeket, de nem engedheted magadnak csillagászati összegekért? Keverd össze kihúzókból, a szívárvány minden színét felhasználva! A ’60-as évek káprázató árnyalatait fogják adni. (VIGYÁZAT: néhány szín állandó foltot hagy maga után.)
  2. Nincs időd a napozásra? Tartsd oda az arcod egy (nem TFT) monitorhoz kb. 30 percig, és élvezd a vadiúj, mediterrán bőrszínt! (Ez a módszer szintén használható a maradék kaja felmelegítésére is.)
  3. Szabadulj meg a náthás, csillogó orrtól egy legalább 50 éve ki nem nyitott könyv segítségével! Csak legyezd az arcod az egyik lappal addig, amíg a szürke por el nem takarja. (Ez a módszer allergiásoknak és asztámsoknak nem ajánlott.)
  4. Unod már az olyan állandó kérdéseket, mint pl. „merre van a wc?” Írd rá a válaszokat régi konferencia-névkártyákra, majd tűzd ezeket a tested különböző, stratégiailag fontos pontjaira. Így akár órákat is meg tudsz spórolni (nem beszélve a fáradtságról és frusztációról).

Forrás: Lipstick Librarian


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .