blogroll


Sesblogon volt ez az izé. Csak azért érdemes megjegyezni, hogy lehessen utánanézni nyelvészetre a mai fiatalság nyelvhasználatának. Meghát a szociológusok is profitálhatnak belőle… ki tudja?

Mindenestre érdekes. És a webcímből is lehetne következtetni az emberek általános szokásaira, kultúrájára stb. Csak ugye nem jönnek jól az ilyen dolgok egy pesti bölcsészhallgatótól… Hülye nagypofájú pesti, mit pofázik bele? És igazuk van végül is (érdemes megnézni a kommenteket). Mivel azonban ez az általános mentalitás, nem tud létrejönni egy nyomorult párbeszéd sem, mert mindenki bezárkózik a saját kis elefántcsontornyába, és onnan valóban marha nehéz elfogadni az építő jellegű kritikát (én is szoktam ilyet csinálni, onnan tudom).

Azt hiszem, valahol ott lett elrontva, hogy ingyenesek ezek a blogok. Mert amíg mindenki a saját kis naplócskájába írta a dolgait, addig nem derült fény az általános helyzetre. De így, hogy boldog-boldogtalan azt ír, ami csak eszébe jut, abszolút kontroll nélkül… (ez nem felhívás a cenzúrára!!!)

Ezentúl valószínűleg mindig gyanakodva fogok nézni a blog.tv2.hu, a hotdog.hu és hasonló végződésű linkekre… Jó, tudom, nem a cím teszi az embert, de valahogy így születnek az előítéletek, nem?


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .