The L!brary Book


Megjött az új könyvem, amit Jessamyn West ajánlott, lehet irigyelni, 175 oldal tömény könyvtárépítészet és -dizájn, rivjú később. Most egyelőre örülés, holnap azért elviszem az OSZK-ba is megvillantani.

Ja, és pontosan egy hét alatt itt volt a ködös Albionból, úgy, hogy a címzés valahogy így nézett ki: Takács Dániel ésatöbbi. Persze rögtön jött a para rendelés után (a visszaigazolás során is így jött a név, cím), hogy úristen, a Magyar Posta ilyen kódolással soha nem fogja kihozni, így rövid, borzasztóan udvarias levélváltást követően biztosítottak róla, hogy kijavították a rendelést ékezetmentesre. Hát persze.  Viszont a Magyar Posta beírhat magának egy piros pontot. Meg Kelt, aki ajánlotta a The Book Repostory-t.


4 hozzászólás a(z) “The L!brary Book” bejegyzéshez

  1. De jó! Én a Barnes and Noble-től egy hónapra kaptam meg a könyveimet, ráadásul itt jól látom, hogy a postázás ingyenes? És még PayPal fizetés is van… Kösz az infót!

  2. CD-t rendeltem, bár más jellegűt. Húsvéttal együtt egy hét alatt ideért, bár a csomag ki volt szakítva rendesen. Talán belenéztek a paranoid vámosok?

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .