Azokak, akinek nem mennek ki a delicious linkek


Tipp: Beállítások > Írás > Távoli publikálás > XML-RPC > bekapcsolás. Ha ez sem, akkor passz.


4 hozzászólás a(z) “Azokak, akinek nem mennek ki a delicious linkek” bejegyzéshez

  1. és aki nem szeretné ezeket megkapni RSS-ben, mert spam mennyiségben jönnek? Ubuntu planetre pl teljesen felesleges továbbítani (IMHO).

    • elnézést, volt egy jelentkezés, és az admin (Szilveszter) döntött úgy, hogy belefér. azóta meg gondoltam rá, hogy leszedetem magam, de lusta voltam hozzá, és nem is szólt senki. eddig.

  2. Nem az a gond, hanem hogy későbbiekben sok del.ico.us jöhet egy csatira, ahova amúgy nem passzolna. A többi írásodat olvasom (planet RSS-én keresztöl), csak ezeket az automatikusan generált vackokat törlöm csípőből.

  3. ez a bejegyzés már egy régebben feltett kérdésre válaszolt, amit a klog közösség többi tagja tett fel. azok nincsenek bekötve planetra.

    egyébként meg jó kérdés az egész, szerintem az is releváns tartalom, hogy mit gondolok a témához tartozónak, mit osztok meg, amiről egyébként idő- és energiahiányban nem írok. ha vérmes lennék, még a google readert is beköthetném :P (nem fogom).

    köszönöm, hogy erre felhívtad a figyelmemet :)

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .