No comment


Pályázati lehetőséget kaptam emailben, ami mint kiderült, nem csak nekem, de jópár kollégámnak is bepottyant, csak ők amellett, hogy nagy lelkinyugalommal spam mappába küldték volna, utánanéztek, mi is ez. És mint kiderült, hogy a Magyar Könyvtárosok Egyesülete értékesített 500 darab emailcímet. Hát gratulálok. Nem tudom, most mit fogok csinálni a tagkártyámmal, de vitrinbe nem rakom, az tuti.

Update [2008.09.12.]: finomodik az ügy, nem az MKE áll mögötte, csak egy ember. Még mindig nem értem viszont, hogy ez hogy történhetett meg.


6 hozzászólás a(z) “No comment” bejegyzéshez

  1. Hát de most nem? Nenellészem, hogy aláírtam volna bármit is az adataim felhasználásáról, marketing-ügyben.
    Ilyenkor kit pereljünk vajon?

  2. @haines: egy rakat emailcím került egy olyan cég tulajdonába, amelyik potenciális célközönséget sejt a terméke számára a cím tulajai közt. A címek pedig eléggé azonosítható helyről származnak. Ennek ellenére nem derült ki, hogy ki, hogyan és milyen szándékból adta át ezeket. Mindegy, az ügy valószínűleg lezárult, de nagyon nem szeretnénk, hogy ez megismétlődjön.

  3. Köszi a választ. Vicces azért, hogy pont ők adták ki, ha tényleg így volt, mikor állandóan az adatvédelemről, meg az információ hatalmoról papolnak.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .