Programajánló jövő hétre


Június 16, hétfő – 19.00: Szabad Szofvter Esték a Nyitott Műhelyben. A három téma: NetBSD és pkgsrc (Hóka Ádám – NetBSD), Firefox történetek (Tímár András – FSF.hu Alapítvány), CACert és web of trust (Hubai Tamás). Regisztráció kell a részvételhez, egyébként ingyenes.

Június 17, kedd: Firefox Download Day, aminek keretében letöltési világrekordot szeretnének dönteni. Lehet regisztrálni előzetesen, így biztos nem maradunk le róla (Magyarország sajnálatosan el van maradva az előzetes regisztrációk alapján, eddig csak 8330-an jelentkeztek). Ha te így is szeretnéd támogatni a(z egyik) legjobb böngészőt, csak le kell töltened 17-én a Firefoxot.

Ezzel kapcsolatban lesz egy sörözős-teázós találkozó, találkozó a Moszkva téren, onnan pedig random helytalálás és -foglalás. Időpont az LMV-n vagy az ubuntu.hu-n lesz szerintem. Ha sok ember lesz ott, a Mozilla Alapítvány még ajándékot is ad.

Én sajnos mindkét eseményt kihagyom, tekintve, hogy szerdán nyelvtöri szigorlat, ami iránti érdektelenségemnél csak az undorom nagyobb, de szerencsére mindkettőt übereli az a vágy, hogy minél gyorsabban és simábban túl legyek rajta.


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .