Csintalan könyvtároslányok


Kelt küldte a linket, akinek nagyon hiányzik egy hasonló móka itthon (őszintén bevallom, én sem zárkóznék el tőle…).

A megmozdulás szombaton történt, amikor szexi és kalandéhes könyvtárosnak-könyvtároskisasszonynak öltözve pár koktél után elözönlötték a San Francisco-i központi könyvtárat az emberek, hogy segítségére siethessenek a munkában megfáradtaknak.

Határozottan bejövős ötlet :)

Az meg már csak zárójeles megjegyzés, hogy még mindig nincsen kielégítően felderítve a szex és könyvtár témakör, avagy mitől van a sok könyvnek ilyen iszonyatos feromontartalma, valamint hogy a pornóipar termékei beletartoznak/beletartoznának-e a kötelespéldányok körébe, és ha én szexlapot keresek, akkor kötelesek-e kiszolgálni, és hol van a pornó és az irodalmiság határa… (Érdeklődőknek ajánlom Apollinaire Tizenegyezer vessző című, Picassonak ajánlott művét. Az határozottan ilyen „na most mi van?”-jellegű alkotás.)


6 hozzászólás a(z) “Csintalan könyvtároslányok” bejegyzéshez

  1. Remélem nekem mindenképpen szólsz ha hasonló esemény lesz nálatok, ígérem akkor erőt veszek magamon és 10 év útán beteszem a lábam egy könyvtárba :)

  2. simán. egy ilyen ez tuti társadalmi és korszakalkotó esemény. lenne.

  3. a szexlap a könyvtárban témához:
    Eszenyi Miklós tanulmánya megvan? (KöFi 93/4)

  4. meg :) még annó volt ez téma itt, és akkor már előkerült a cikk.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .