This is a land of the thousand words…


Nem bírom ki, hogy ne szóljak bele megint. Megy a háború újra a Katalisten, hogy kell-e web2 meg nem kell-e könyvtár2. Ez ügyben nem kívánok nyilatkozni, de Bánhegyi Zsolt kijelentését mindenestre nehezményezem, miszerint a klog.hu halott, mert a főoldalon június óta nincs bejegyzés. Hát ott nincs is. De nem is azért van. (Itt a végén kitöröltem egy szalonképtelen szót, de mindenki azt rak még bele a mondatba, amit akar.)

Olyan jó lenne, ha az idősebb, elismert és (általam is) nagyra tartott kollégák kicsit pozitívabban állnának hozzá a dologhoz (tanácsok, ötletek stb.), nem pedig lehetetlen, vég nélküli kifogásokkal. Tisztelet a kivételnek.

Egyéként ezzel meg csak saját magukat járatják le. Én pl. ezt leblogolom, elolvassa X ember, és fog valamit gondolni. (Valószínűleg azt, amit én sugallok a megfogalmazással.) Utána esetleg felmegy a Katalistre körülnézni, és megállapítja, hogy nagyon sok idejük van ezeknek a könyvtárosoknak, hogy ennyire ráérnek flémelni (gyk).


7 hozzászólás a(z) “This is a land of the thousand words…” bejegyzéshez

  1. én azért a helyetekben betennék oda egy összesített, RSS-alapú csatornát a klogos bloggerek blogjairól

  2. De hát ráérnek flémelni, pontosabban nincs más magyarázó elméletem a katalistre úgy általában. Olyan axiómává nőtte ez ki magát, mint a pincei bogár vita után az, hogy az anyanyelvészek csak korlátokkal képesek az értő olvasásra.

  3. mittudomén, jobb oldalra az egyik oszlopba.
    most nem tudom megnézni, ugye, mert elmegy a tart-ra. (de minek? ezt most nem értem.)

  4. @moshi: a katalist lapjára gondolsz? értem. biztos meg lehetne oldani, de nem értek annyira joomlához, hogy ezt így most itt lazán benyomjam. úgyhogy egyelőre marad ez… de majd lesz időm egyszer :P

  5. nem. pár nappal ezelőttig a klog.hu rendes portálszerű lappal jött be, cikkekkel, mint pl az index. (legalábbis ha jól figyeltem, nem blogok/bejegyzések voltak). oda. (csinálhatod a google reader új featúrájával: add a clip to your site. nálam is az van, az egyik címkém aggregátumát kiraktam egy ilyenbe.)

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .