KlogKörKép


Míg Ági idehaza bukkan fel itt-ott, másik tengerentúli bloggerünk, Erika Texasban tevékenykedik továbbra is. Most éppen egy kajaprogramot indítottak el, ami a szegény, vizsgaidőszaktól szenvedő diákokat van hivatva életben tartani: egész nap ki lesz nekik készítve kaja, ingyen.

A rektor adott erre a programra külön pénzt, amiből pizzát rendelünk a nebulóknak. Enni nem lehetne az épületen belül, de lerekesztünk ilyenkor egy részt asztalokkal, székekkel, ahol leülhetnek ebédelni, vacsorázni.

Három napja nem ettem, kávén és nikotinon kívül nem is nagyon tudok elképzelni fogyasztható fizikai táplálékot életérzés megvan? (És nem mindenkinek van meg az a lehetősége, hogy hajnali 3-kor leugorjék a Nagyi palacsintázójába egy nagy adag húsos-tejfölös-sajtos palacsintáért…) És még nincs vége, tessék az egészet elolvasni.

A másik reggeli „olvasmányélmény” HSD bejegyzés-indító pár mondata volt:

Kis csúszásban vagyok, a Masters-et is folytatni fogom, azonban az a szerencse ért, hogy nem kell a telefonom Bluetooth-ját a notebook-ommal összelőnöm, mivel a wifi-m a Pálma hotel második emeletéről érzékelt öt vezeték nélküli kapcsolatot, amelyből kettő nem volt jelszóval védett, az egyikre sikerrel rá is konnektáltam, és máris láthattam a leveleimet, és egyéb kellemetességeimet.

Valaki fel tudna sorolni itthon 5 könyvtárigazgatót (nem vállalatit), aki kapásból értelmezni tudná ezt a mondatot? (Nem kötekedésképpen… tényleg érdekelne.)


6 hozzászólás a(z) “KlogKörKép” bejegyzéshez

  1. Ha ötöt nem is, de a felsőoktatási, a megyei könyvtárak igazgatói közül egyet-egyet , a városiak közül kettőt igen! (ez már négy!)

  2. Ezért kértem ötöt :P De egyébként örülök, nagyon! Sajnos nekem úgy nagy általánosságban (akire gondolok, az úgysem olvassa a blogomat) rossz tapasztalataim vannak…

  3. Kedvencem az amikor az Egyetemi Könyvtár előtti kocsmából netezünk, mert ott van wifi. a Könyvtárban nincs.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .