Napi beszámoló


Ronda egy idő van. Nincs is kedvem igazából semmihez.

  • Tegnap kolléganőm, Kati mutatta meg az Alfa Romeo magazin új számát, amelyben ő az Alfa GT-hez (vagy mi) tartozó modell, vagy hogy mondják ezt. Egyenesen mondva a kocsi+nő párosből ő a nő. Ím, a könyvtáros (kis)asszonyok széleskörűsége. :D
  • Ma reggel túllettem egy stilisztika zh-n. Nem szép dolog, főleg, ha közelről nézi meg az ember. Határozottan visszataszító, pedig önmagában sem a tárggyal, sem a tanárral nincs bajom.
  • Holnap megyek fel OSZKba, beszélni szépeket a nyílt könyvtárról és a szabad szoftverekről. Kedden meg Kaposvárra. Addig meg elgondolkodáshoz Lilosnál egy gyöngyszem. (Annyit megsúgok, hogy kételyeim támadtak az egész értelmével kapcsolatban. Az oktatást kéne kipofozni. Ez a konferencia-dömping, hát… hogy is mondjam… inkább sehogy.)
  • Megvettem Ádám tanácsára az UML földi halandóknak c. opust. Annyi az első fejezetből is kiderült, hogy tananyag kéne hogy legyen a szakon. Majd ha legalább a felénél járok, akkor próbálok valami értelmeset is írni róla.

Egy hozzászólás a(z) “Napi beszámoló” bejegyzéshez

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .