Költözés


Kb. 95%-ban átkerült minden blog már az új szerverre (let me introduce Alma). Nem tudom, jó vagy rossz hír lesz (nekem jó, az tuti), de MU-val zörög tovább a szekér, így egy rakat plugin nem fog, vagy csak sokára működni. Ne kérdezzétek, melyik, gőzöm sincs. Ki kell majd próbálni.

Most még marha szívesen foglalkoznék Kelt hírével, miszerint NY-ban a nyilvános wifi-forgalom (a wifi a nyilvános, nem a forgalom) majd negyedét (23%) a New York Public Library viszi el. Viszont ezt már csak azért sem teszem, mert unom a hosts-átírás, exportálás, hosts-átírás, importálást (bőven elég lesz még a maradék egy-két problémás bloggal lejátszani), másrészt én még nagyon kíváncsi lennék az FSZEK véleményére. Holnap futtatok egy mélt…

Késő van. Holnap nyelvtöri. Már most nemszeretős.

Update (07.09.29.): Mivel már többen kérdezték: ha a posta kukac gémél címről jön levél, az nem spam és nem hackertevékenység nyoma. Minden újonan létrehozott felhasználónak küld mélt (felhasználót a blogok importálásához hozok létre). Az FSZEK-től meg még nem jött válasz, lehet, hogy rossz helyre küldtem?


Egy hozzászólás a(z) “Költözés” bejegyzéshez

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .