Versenyképes könyvtáros


Ez túl magas labda volt ahhoz hogy fenthagyjam. A Katalistre, a magyar könyvtárosok levelezőlistájára érkezett egy levél az MKE-től (értsd: Magyar Könyvtárosok Egyesülete), hogy szeretnének beindítani egy programsorozatot, ami a könyvtárosok kompetenciáját, egyáltalán piacképességét szolgálná (szebben fogalmazva: „Célja: elősegíteni a könyvtáros kompetenciák fejlesztését, alkalmassá tenni a könyvtárosok személyiségét arra, hogy megfeleljenek a legkorszerűbb szolgáltatási (különösen információszolgáltatási) kihívásoknak, ezzel hozzájárulni a könyvtáros szakma európai színvonalú hazai műveléséhez.”). Ezt lenne hivatott beindítani két hét múlva egy konferencia az OSZK-ban, amihez a jelentkezési ív csatolva volt a levélhez. Így:

(És most azon is el lehetne filozofálni, hogy ez a konferencia-özön most mit is jelent tulajdonképpen.)


6 hozzászólás a(z) “Versenyképes könyvtáros” bejegyzéshez

  1. Idióta, idióta, IDIÓTA Windows, még a ‘.Meghívó’ kiterjesztést sem ismeri… Gagyi, idióta OS… XD

  2. […] azt, hogy az előttem járó generáció miként tud majd alkalmazkodni a fejlődéshez, lesz-e versenyképes könyvtáros minden könyvtáros? Teszem fel magamnak a kérdést azért is, mert az elmúlt hónapban közel […]

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .