ubuntu – linux for human beings


ubuntuSzóval, mint említettem úgy emlékeztem, hogy említettem, hogy megrendeltem még Egerben az Ubuntu ingyenes telepítő CD-t. Valamikor a hét elején meg is érkezett. Jóság, most próbálom rávenni a laptopomat, hogy újra szeresse a linuxot. Érzem, hogy győzni fogok :D


6 hozzászólás a(z) “ubuntu – linux for human beings” bejegyzéshez

  1. A tegnapi délutánom arra ment rá, hogy ubuntut rakjak öcsém desktopjára. A harmadik telepítőcédét kiírva vannak kétségeim, hogy emberi lényekre kész-e ez a cucc.

    Viszont a bootképernyője gyönyörű, mást még nem láttam. ;)

  2. Már fel is ment : D Az más kérdés, hogy egyelőre nem ismeri fel a wifi kártyát, így nagyobb konfigokat halasztok most (messze van a kábel…)

  3. És már a wifi is megy. Az csapott be, hogy nem kellett órákat hackelni, hanem csak egy ikonra rányomva kiválasztani a nekem szükséges hálózatot, mert a wifi kártya attól függetlenül élt, hogy az Ubuntu nem ismerte fel. Vicces…

  4. nálam (ibm thinkpad) nem az volt, hogy nem ismerte fel, felismerte az, csak mivel a telepítéskor dróton lódott, az lett az aktív. a wifit csak aktiválni kellett.

  5. Hm, nálam nincs drót, technikai okok miatt csak a légből kapom a netet, úgyhgy ez nem lehet hiba. Nem tudom, mindegy, végül is működik. Most szar szemét törött csomagokkal küzdök, lehet, reinstall lesz, nem szeretnék XML-t hekkelni egész héten… Ehh, Fujitsu-Siemens nem támogatós téma a jelek szerint.

  6. Ragadós a telepítés…. bár én az otthoni régi gépemet hoztam be, hogy végre legyen már valami linux is a kezeim között. De az Ubuntu nálam megadta magát (homokszinű felületen kívül én sem láttam mást, talán a 6 éves masina lehetett az oka) Végül a Xubuntu sikerült. (Egyenlőre ragaszkodok a grafikus felülethez)

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .