Kettődik


Megszületett a második hazai könyvtári intézményi blog, olvastam a KIT-ben, méghozzá Orosházán. Lassacskán, de biztosan fejlődik a dolog, remélem nem kell sokáig várni, hogy úgy általában rájöjjenek, mi a jó. Ezért is tartom nagyra ezt a kezdeményezést, mert bizonyítja, hogy talán nem a rossz úton indultunk el. Hát akkor háromszoros hurrá nekik is. (Azért keserű egy kicsit a szájíz mellé, Ádám miatt…)

Update: te jóságos Atyaúristen, ezek Mikulás Gábort idézik, INTÉZMÉNYI blogon! (Ezt lehet, hogy nem kellett volna ideírnom? ; ) Hú, mi lesz itt… (Csendszobákat megszégyenítő agyonhallgatás, az lesz.)


5 hozzászólás a(z) “Kettődik” bejegyzéshez

  1. Haha, nem hiszem, hogy M.G. miatt, de vmit jelez, hogy éppen az INTÉZMÉNYÜNK honlapján nincs kint a blog linkje:P .. és éppen lehetne nem freeblogos, hanem sajátos blogunk is:P, de nincsen. Viszont az akadályokban az a szép, hogy le lehet azokat küzdeni. Nagyon örülök egyébként a klog-nak, nap mint nap olvasom, minden elismerésem a tiéd, Dani:)

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .