Riszpekt NYPL


Az amerikaiak tényleg mindenből tudnak pénzt csinálni. Hihetetlen. És ami a legjobb, ezt rendkívül rokonszenvesen csinálják, főleg a New York Public Library-ban. Hasznos és szép mütyürök, kellékek könyvekhez, olvasáshoz. Névjegykártya-tartótól a könyvre csíptethető olvasólámpán és vágódeszkán (ez nem könyvre csíptethető:) át a plüss Babar családig minden van. Ami különösen tetszett, az az otthoni könyvtár rendbetételét segítő szoftwer, a nyakkendők és a mandzsettagombok : )

A magyar múzeumi boltok kínálata kezdi már a fenti színvonalat megütni, de a könyvtári boltokban eddig egyelőre csak olyan dolgokat láttam, amire az ember azt mondja, hogy szép, de nem igazán vesz meg, mert ha kép, hát jó, kiakasztja a falra, ha könyv, és szüksége van rá, megveszi, de nem használati tárgyak…


4 hozzászólás a(z) “Riszpekt NYPL” bejegyzéshez

  1. tuti : D mi ebben a szakmai? ; )
    vicc nélkül, nagyon tetszik. 1. takarja a mögötte levő nem tom mit, de nem néz ki szépnek. 2. végre valami más, mint üveg, azt jólvan (ami nem lenne baj, csak sok) : D nem bírok ma komolyan írni semmit.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .