Flocking


A jelek szerint a fél világ megkapta a Flock böngésző meghívólevelét (eszpee, sztahanov stb.), amivel egy „újabb világot” lehet megismerni (jajjh, ezek a szörnyű durrogtatások…). Aminek örülök, hogy rendkívül sokminden van belepakolva, többek között egy WordPress modul is, amivel épppen írom ezt a postot is : ) Külön tetszik a Save your post on this computer gomb, és az, hogy automatán menti a postoláskor a cikket.

Mindezek mellé egy nagyon fájintos kis feed-olvasó is van integrálva, meg fotófeltöltő. Olyan igazi webújságíros kis cucc lett.

Az egész alatt pedig ráadásul (és természetesen : D) Firefox motor osztja az észt.

Negatív: a böngésző címsora (nem tudom pontosan, hogyan hívják azt a sort, ahova be kell írni a címet) nem igazán megyeget, furcsa viselkedés stb. (a beírt címet nem lehet betölteni, csak ha új lapot nyitok, a címsorban bennmarad az utolsónak megnyitott lap címe meg ilyenek).

Blogged with Flock

Update: nem néztem meg a dátumokat, de eszpee és sztahanov tavaly októberben kapták meg ezt a levelet. Nem értem. Azóta nem igazán iratkoztam fel semmiféle ilyen hírlevélre…

Update2: és a cikkeket sem olvastam el… ehh. Akkor csak developer preview tesztert kerestek.

Update3: az rss-olvasójába beleszerettem, de nagyon hiányzik egy csomó Firefox-kényelmesség (pl. egy csomó kiterjesztéssel nem kompatibilis a Flock, meg hát nagyon „belaktam” már a kicsi böngészőmet : )


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .