céginditás


holnap (remélhetőleg) befejeződik az infobróker szemináriumom, amit bírtam, csak valahogy nem igazán vagyok- tapasztalataim szerint – real businessman. ami érdekes – és ezért lejegyeznivalónak gondolom -, hogy ha elindulna a szemináriumi feladatként összerakott (fiktiv) kft-nk, akkor gyakorlatilag nem tudna megbukni. na jó, ehhez az kellene, hogy bejöjjön a prognózisom, miszerint havi fix megrendelést kapunk, és ez a 3. évtől megduplázódjon. de ha megvan az anyagi, a kapcsolati és a szellemi tőke, akkor nincs megállás, csak birjuk szusszal.

a lényeg az, hogy az induló 9 millióból adózással, tartalékképzéssel, fizetéssel, telefonnal, táncoló elvis figurával együtt a 3. év végére több, mint 20 milla lesz.

kérdés: akkor miért sir mindenki, hogy nem megy ez, nem megy az? (a politikát most zárjuk ki, arról megvan a véleményem, de ez most pusztán gazdasági és emberi kérdés.) – annyi azért mozog bennem, hogy ha a költségvetési tervünket átnézné egy közgazdász, akkor vagy harsány röhögésbe törne ki, vagy egy megvető legyintéssel hessentene tova, bár ez nem biztos, itt abszolút megérzésekre hagyatkoztam. lehet, hogy túl bölcsész vagyok, de azt tudom, hogy ha rajtam múlna a dolog, én igy is el tudnám képzelni:)


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .