felmérés #1.


Nemrég felmerült, hogy a tisztelt ügyfélszolgálatosok vajon miért is kapják a pénzüket (a forrást ha megtalálom, berakom, ígérem). Nos, a könyvtárak nem leglényegtelenebb feladata az ügyfélszolgálat, így hát kitaláltam, hogy őket is le kéne „tesztelni”. Választásom a magyarországi megyei könyvtárakra (összesen 19 +1 db – a Szabó Ervin) esett, mert jól össze vannak gyűjtve a konyvtar.lap.hu-n. Íme a lista (könyvtárak nevéből kihagytam – ahol lehetett – a helymegjelölést, az úgyis ott van már a listában…):

+

Még egy adalék: a leveleket 2005. okóber 1-jén, szombaton, 16:29 és 17:52 között adtam fel (ez abból is származik, hogy 1. nem gondolok végig semmit, és nem jut az eszembe, hogy szombaton nem biztos, hogy működik az ilyen jellegű szolgáltatás, 2. nem bírok elküldeni 20 e-mailt egyszerre, hanem muszáj valami mást is csinálni).

Joggal merülhet fel persze a kérdés, hogy egy nyavajás másodéves könytáros hallgató honnan vesz az arcára bőrt, hogy a szakmabelieket vizsgáztassa… hát ilyen az élet. Mindenkitől elnézést kérek előre is, neveket ígérem nem fogok leírni, csak az intézményekét, mert hát azt ugye kell, különben semmi értelme nincs.

Folyt. köv.


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .