WordPress plugin- és téma-ajánló


WordPress CRM

Erről nem is mondanék többet.

In Over Your Archives

Az archívumot rendezi blikkfangos formába, érdemes vele egy kört futni, nekem bejött.

Multisite switcher

Ha multisite installt használsz, nagyon hasznos lehet ez a kis okosság, ami a blog admin felületén a cím mellé teszi legördülő listába az összes oldalt, így egy katt a váltás.

Popularity Contest

A bejegyzések látogatottságát méri, és ennek alapján készít rangsort köztük. Nálam az oldalsávban, A legnépszerűbbek dobozban találkozhattok vele.

Twitterify

A Twitter gyorslinkelős funkcióit emeli be a blogba: a @felhasználónév a szerzőket, a #címke a címkéket, az [URL]-eket pedig linkeket tudjuk beilleszteni a bejegyzésbe.

External Group Blogs

Ha egyszer valaki nekiáll a BuddyPress-szel dolgozni, és olyan csoportoknak akar csinálni központi felületet, amelyek többé-kevésbé már léteztek korábban is online jelenléttel, akkor ez az ő pluginje. A csoportok aktivitásai közé húzza a megadott RSS-csatornákat, így egy felületre össze lehet csatornázni minden megjelenést. Musthave.

Auto Post Thumbnail

A WordPress 3.0 verziója óta létezik a kiemelt kép funkció, ami gyakorlatilag a metaadatok közé beemeli az adott illusztrációt, és amivel mindenféle jóságot lehet elkövetni egy témában. A régebbi bejegyzéseknél ezt nagyon melós lenne visszamenőlegesen megoldani, erre született ez a plugin, ami az első képet a bejegyzésben átkonvertálja kiemelt képpé.

WP Memory Usage

Segít megőrizni a józan eszünket, és azt mutatja, mennyi memóriát használunk fel a rendelkezésre állóból.

Kép forrása: CSS-Tricks


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .