Zenészet


Múlt héten kaptam a régi(? – alig féléves), végleg behalt zenekütyümért cserébe egy Samsung U3-t, ami olyan drága, hogy valami teljesen más rendszerrel dolgozik, mint én azt megszoktam eddigi két fapados lejátszómnál. Csak a berhelés, amíg a Rhytmbox felismerte, egy fél órás töketlenkedés volt. Áldom azt a férfiút, aki ezt nekünk kitalálta. Végülis ez a forrás segített, használjátok ti is. De mint fájlrendszer így sem ismerődik fel. Mindegy, menő, kész.

A másik aranyos, egy 4 gigás nano fekszik itt mellettem, barátnőm unokatestvére hozta, hogy vigyük már el egy szervízbe, mert ledobja magát a rendszerről, ha zenét akar rakni rá. Sajnos a zsinórját nem adta oda, csak fülbevaló van hozzá, így csak játszom vele, és elgondolom, hogy milyen jó lenne e-könyveket olvasni ezen a metrón (mielőtt bárki megjegyzést tenne, eddig a legjobb mobilom kijelzője nem volt még soha ekkora). Majd holnap elviszem.

A reggel meglepetése pedig az volt, hogy tothbenedek korábban kelt mint daniel_takacs. (Ez nagyon szar poén volt…)

Ma pedig megyünk Visegrádra. Rég jártam ott, asszonypajtással meg még soha. Előtte könnyű citromos-lilahagymás-csirkecomb. Szép az idő. Ezt a napomat nem engedem elszúrni.


Egy hozzászólás a(z) “Zenészet” bejegyzéshez

  1. Ez sem rossz, de még szebb lenne, ha a konyhaklogon olvashatnánk! ;)
    Ténylg ma igazán szép, tavaszias idő votl, majd’ fél éve nem voltam séteálni a szabad levegőn: ma én sem bírtam ellenállni!
    Remélem, jól sikerült a kirándulás nektek is.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .