“BestBlogForward” meme contest


Kevin Lim elindította 1000. postjának alkalmából kontesztjét. Az instrukciók:

  1. Keresd meg a legnépszerűbb postodat!
    Ebben segíthet a szolgáltató számlálója, a commentek száma, akár egy google-s keresés, vagy a blogtrackerek – BlogPulse, Technocrati stb.
  2. Blogold le a post háttértörténetét!
    Írd le, hogy hogyan találtad ki, miért írtad le, és hogyan lett népszerű – természetesen ne felejts el egy permalinket bepakolni a postra!
  3. Tageld „BestBlogForward”-ként!
    Ha elkészültél, győződj meg róla, hogy a címe és a tag szintén a „BestBlogForward”! Linkeld vissza ide. Sőt, ha a következő HTML-kódot használod, bárki meg tudja majd tekinteni a postodat a Technocrati-n keresztül: <a href=”http://technorati.com/tag/bestblogforward” rel=”tag”>bestblogforward</a>.

bestblogforwardNyerni lehet, 25$-os Amazon.com vásárlási utalványt, és fel lett ajánlva egy Flickr Pro account is, jól.

A verseny 2006. május 29-én, 11:59-kor zárul (szerintem nem magyar idő szerint:), az eredmény egy hét múlva várható. (Természetesen érdemes mindezt angolul végezni…;)

Az egész pedig arra fut ki, hogy vajon hogyan is lesznek népszerűek a blogok. Nosza hát. (Kedvem lenne ugyanezt magyarul is megcsinálni… Csak még kicsi vagyok hozzá, de hátha mondjuk ses-ék?)

(via Rambling Librarian)


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .