Libtech ajánló – Leap Motion


Az megvan, ahogy Tom Cruise a Különvéleményben integetve varázsol a virtuális képernyőn? Menő, mi? És az még menőbb, hogy pár szentistvánért mi is szinte ugyanezt meg tudjuk csinálni. A neve Leap Motion, és lényege, hogy tízujjas gesztusokkal vezéreltté teszi a teljes számítógépünket.

use_1400-ac49a35d84d18bcb670427f6561de9ae

El tudjuk képzelni azt, hogy mi lesz a sorsa a mostani OPAC-oknak, amik nemhogy a tapicskolós gép-ember interakciót nem követik valami lelkesen, de még szinte az egereset sem? Nekem van egy tippem, de már sokszor megkaptam, hogy vészmadárkodom, így inkább nem mondom még egyszer.

Sőt. Akár még könyvet is olvashatunk így. Elektronikusan. Mondjuk Kindlibe tesznek ilyen cuccot, és onnantól kezdve tényleg csak a könyvszagúillatú parfüm hiányzik. Teúristen, ótempóraómórész.

Az biztos, hogy előbb-utóbb a karácsonyfa alatt fog figyelni egy ilyen kis dobozka, és onnantól kezdve kidobom az összes egeret (touchpaddel együtt) a francba.

Videó:

Forrás: pazar cuccok


2 hozzászólás a(z) “Libtech ajánló – Leap Motion” bejegyzéshez

    • Hát nem tudom. Szerintem az egész probléma inkább a gesztusvezérlésből fakad (Apple touchpadjei és az érintőképernyők), mint egy bármilyen filmből… De lehet, hogy rosszul gondolom.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .