Cipősdoboz karácsonyra


cipősdobozEgyszer még nagyon kis koromban kaptam egy dobozt Mikulásra, már nem tudom hogyan, azt hiszem, valami rajzot kellett kiszínezni és bedobni a klauzálstéricsarnokban lévő dobozba, cserébe várhattam a dobozt, és tényleg, 6-án délután a kezemben volt, soha annyira nem örültem egy doboznak, már a liftben téptem szét, és megfoghatatlan örömöt okozott a már nem is tudom mi, nem volt benne semmi nagy vagy értékes, mobilról még nem is hallottunk, tamagocsi sem volt még, maximum teniszes kvarcjáték meg tetrisz, de arról csak álmodtam, szóval talán csoki, ceruza, kifestő meg egy levél a Mikulástól, érdemes megpróbálni, hátha más is fog ennyire örülni ezeknek, hiszen szinte semmibe nem kerül, időbe legfeljebb, de az a legolcsóbb, ez egészen biztos.

A baptista szeretetszolgálat idén is hirdet cipősdoboz akciót, alig kell hozzá valami, egy-két száz forint és egy doboz, tegyétek meg, magatok miatt.


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .