WordPress plugin ajánló


Mostanában leszoktam a WP plugin ajánlókról, de ezek valamiért nagyon bejöttek, nem hagyhatom ki őket, bocsánat.

Tippy

Ez a kis kiegészítés nem jöhet rosszul könyvtári oldalt építőknek sem, egy egyszerű taggel szövegeket jelölhetünk meg, ami fölé víve az egeret egy szövegdobozban az általunk megadott tipp jelenik meg. Jó pár beállítási lehetőséget is kapunk hozzá.

Google Docs RSVP Guestlist

Egy saját igények alapján konfigurálható visszajelző oldalt generáló plugin, amely a Google Docs táblázatait használja az adatok tárolásához. Eredetileg egy esküvői oldalhoz készült, de nem kell túl kreatívnak lenni, hogy még egy raklapnyi lehetőséget fel ne tudjak sorolni. Használatához létre kell hozni egy táblázatot a megadott fejléccel és a vendégek listájával, utána egy csomó fícsört kínál: a szervezők és résztvevők üzenetet küldhetnek egymásnak, a szervezők emailben kapják az értesítéseket a frissítésekről, külön rekordok különböző eseményekhez (szertartás, lagzi, szállodai szobafoglalás).

RSVP: Répondez s’il vous plaît – már ezt is tudom. (Wikipédia)

Feed Reading Blogroll

Olyan linklistát hozhatunk létre kedvenc blogjainkból, amely egyből és automatikusan behúzza a legújabb bejegyzéseket is.

YouConvertIt

Végül nem plugin, de mindenképpen hasznos az az ingyenes online fájlkonvertáló alkalmazás, amit tapirtól lőttem. A feltöltött fájlt a megadott formátumban kapjuk meg emailcímünkre, de ezen kívül tud online videót konvertálni, fájlokat emailben küldeni és mértékegységet átváltani.


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .