Outsider


Volt az Internet Hungary 2007, Tihanyban, csakúgy mint eddig. Volt róla jó meg rossz vélemény, ez van, nincs tökéletes program (én nem voltam ott, ezért nem akarok ítéletet mondani). Viszont: volt egy pályázat is kiírva, amire startuppal lehet pályázni (értetlenül nézőknek: startup a frissen induló webes szolgáltatás, amelyről még nem látszik, hogy sikeres lesz-e – ha már kiderült róla, azt sikeres startupnak híják). Volt pályázó is, az első helyet az e-aerobik vitte, ami Norbiék sója mellé pont befér.

Ami viszont a mi szemszögünkből releváns, az a nemecsek.hu projekt. Nem regélek sokat, inkább itt van helyette a slideshow.

SlideShare | View | Upload your own

Most megint az a kérdés, hogy Sasszem ébren van-e, és villámgyorsan ki-e aknáz-e.

Update (07.10.26.): „write a poem about the wonders of LibraryThing just to annoy Michael Gorman.” Library 2.0 Idea Generator. Via Lilos.


9 hozzászólás a(z) “Outsider” bejegyzéshez

  1. szerintem ebbol a prezibol olyan szinten nem derul ki semmi, hogy kar volt felrakni..

  2. pont annyi, hogy végre még valaki kezd foglalkozni ezzel a témával errefelé is.

    azért nyilván jó lenne hozzá még az elhangzott előadás is, ezt nem mondtam. de őrizkednék a kategorikus kijelentésektől…

  3. azert azt ne feledd tango, hogy ez egy prezi, ami akkkor jó, ha nem kisregény,hanem címszvakban tartalmazza a lényeget. más kérdés, hogy aki ott ült, annak átjött e.

  4. Végülis annyi kederül, hogy valakinek tetszik a LibraryThing et al. és szeretne ilyesmit csinálni itthon. Az Internet Hungary-s páláyzat is erről szólt – „Magyarországon eddig nem alkalmazott, de működő internetes üzleti modellek”.

  5. A domainre mindenesetre már rátette valaki a kis kezét. Tegnap bejegyezték a nemecseket…

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .