Az egyik szemem sír…

a másik nevet.

Mindjárt megyek a második körre a mondattan csodálatos világából, viszont annyira frusztrált az, hogy semmi kedvem nem volt foglalkozni vele, hogy lezavartam egy Ubuntu-reinstallt (na, ezt a mondatot pl nem tudnám elemezni, az fix…).

Ezzel szemben, mint most szembesültem vele, már csak 8 könyvtáros (tájékoztatás, információforrások 3, 4 – társadalomtudományok és humaniórák, valamint természet- és alkalmazott tudományok; adatbázisépítés, könyvtárgépesítés és integrált könyvtári rendszerek; könyvtári és informatikai menedzsment 1, 2; valamint infoszakszem 3, 4) és 10 magyaros (XIX. századi magyar irodalom előadás és szeminárium, XX. századi világirodalom előadás és szeminárium, stilisztika, nyelvtörténet 2, 3, szociolingvisztika, pszicholingvisztika, általános nyelvészet) tanegységem maradt hátra, valamint 3 szigorlat (jó eséllyel megúszom az irodalomelméletet, na de majd meglátjuk ; ). Ezt egy jobb bölcsész egy félév alatt zúzná lefele, csak hát egyrészt nem vagyok jobb bölcsész, másrészt nekem a hét csak három és fél, harmadrészt ennek a felét nem hirdetik meg ősszel és előfeltételes.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..