Összefoglalás


Megvágtak mondattanon. Már megint. Holnapután zweite Rund, ha nem jön össze, fél év rápihenés újra.

Jó a restaurációs kiállítás a Nemzeti Galériában. Éjszaka meg pláne hogy. Továbbra is nagy kedvenc A várandós Mária, zseniális ember lehetett a festője – a képet átvilágítva lelték meg az anya hasába csecsempózba felvázolt, vállán keresztet tartó Jézust. Gyönyörű.

A végén meg jóhangulatú tűzgyújtós-ugrós, gólyalábas-vicceskedős befejezés a Millenárison. Tündéből pedig sztár lesz, már most meg lehet mondani, szegény.

Van egy magyar fejlesztésű WebOS (mint Operation System, kivételesen ; ), úgy hívják, hogy Rhitmo (screenshotok). Van hozzá szakirodalom a CMSAwardon, a Webisztánon, meg még egy rakat helyen. Regeltem, ha eksön lesz, még írok róla.

Cikkajánló: Sanyi írt Top 10 ILS címmel, hosszas eszmefuttatással az OS-ről (most mint Open Source, jajistenem, mi lesz itt, hogy fogják hívni az Olcsó Sajtot?), ehhez pedig levezetésnek kívánom Ági OS workshop és a KOHA című beszámolóját a KOHA bemutatójáról. Tananyag kéne, hogy legyen.

A Google Maps pedig kitűnő spanyol útiterv készítéséhez. Elteszem magamnak a kiválasztott városokat, berakom egy útvonalba őket, végül pedig kiszedem az autópályát, mert csóró vagyok. Hatalmas. Várom, hogy összerakjanak gúgliék egy kifejezetten utazástervező cuccot (bár a Labs segítségével talán nem lenne túl nagy kunszt – mondjuk a Transit efelé kezd tapogatózni).

Ja és igen. Ádám készül. Nagyon készül.

A sorozatról most direkt nem írok most ide, azt majd külön, mert közben az is megyeget. Szépen.

Ehhez meg nem fűznék kommentárt. Asszem.


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .