3… 2… 1… klog

Drukkolok, hogy holnap Gicának úgy süljön el a blogolás bemutatása, ahogy ő azt szeretné… Ezzel együtt pedig kapunk jó kis promót a könyvtárosok előtt, ez sem utolsó.

Anyway: mostanában nem igazán sikerült szakmai témában domborítanom, ezt inkább tudjuk be a tanulásba és a munkába való belerázódásomnak. Az ÜzletInfo projekt egyre szebben gördül (ennek köszönhetően van egy halhatatlan sztori, de legkorábban csak akkor fogok róla beszélni, ha lezárult…), ráadásul ennek köszönhetően megszületett az Információbróker klog (“részletesebben” a Klogon), és a Pink Pointnak köszönhetően logónk is lett, nem is akármilyen. Nem mellesleg pedig találtam egy újabb érdekes marketing-blogot.

Kelttől kaptam három érdekes linket, szex és könyvtár témakörrel, ez most amolyan pingback, hogy megvan, és már el is olvastam, holnap, ha hagynak az olvasók (egyébként nem is sejtettem, hogy ilyen jó dolog az olvasószolgálat), még post is lesz belőle. Addig meg közgondolkodásra (az engem olvasó kedves kollégáknak) linkelném kiemeléseit régi Könyvtári Figyelős cikkekből. Ütnek, mint a légkalapács. Szórakoztató dolog azon elgondolkodni, hogyha erről vitatkozni fognak a könyvtárosok a Katalisten, akkor ezt bizony az interneten fogják megtenni…

Érdemes továbbá figyelni a konyvtar.infot, nemsokára durrani fog az egyik vége, lesz egy blog is rajta. (Itt szeretnék visszautalni a Katalistes üreskörökre a konyvtar.huval kapcsolatban… Igazából máig nem derült ki, hogy a néven kívül – az az ENYÉM b…g / drááágaszágom – mi is volt a cél ennek felvetésével, mindenesetre örvendetesen leült az ügy.)

FIKSZre meg holnap figyelmező szemeiteket vessétek. Még nem láttam, de szerintem jó lesz.

2 hozzászólás “3… 2… 1… klog” bejegyzéshez

  1. Kösziii! :) Igyekszem a lehető legtöbbet és legjobbat kihozni a dologból. (Már csak alig több, mint egy óra van hátra… :D)

  2. Híres ember lettél :)

    Logóra én is gondoltam nemrég, aztán Gicával ma beszéltem is róla, és lám, mire észbe kap az ember :P

    Amúgy eszembe jutott néhány dolog még a klog népszerűsítésével kapcsolatban, többek közt egy cikk a wikipediára :)
    őőő… már majdnem nekiálltam, de gondoltam inkább megkérdezlek, nomeg az se túl hátrányos ha valaki jobban fogalmazó egyén írná meg :P

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .