Folyt köv ett

Románcom a laptoppal a végül féktelen XP-orgiában csúcsosodott ki. Ma pedig megyünk szervízbe, detoxikálódni. Bár… olyan szép dolog, amikor az ember csak úgy besuttyantja a drivereket tartalmazó CD-t a helyére, és máris van 1280×800, optikai egér, wifi, prüntypürütty (igen vannak hangok is, nem csak a fejemben). De hát valamit valamiért (jelen esetben a kényelmet a kényelmetlenségért). Ez a vadromantika. Tábortűz, hálózsák, benne bogarakkal.

Amit nem értek, hogy a laptop-piac Suzukijának számító Amilo L3710-es (hú…) mi a jó életért nem szereti ennyire a Linuxot. Vagy miért nincs pont ehhez leírás a neten. Valószínűleg, akinek ilyenje van, nagyrészt el sem gondolkozik olyanon, hogy nem csak Windows van. De akkor miért SuSE-val adták… Kezdek belebonyolódni. Nem is kicsit.

És most pedig le fog mászolyogni a SuSE. Ha már. 1 DVD. Hú.

Update: Azért nem szereti, mert a vinyó halt meg. Evidens.

5 hozzászólás “Folyt köv ett” bejegyzéshez

  1. ja, mona már mondta gtalkon, hogy neked is. nekem is. egy 60 gigás toshiba.
    viszont legalább az adataimat, vagy 20 gigát, le tudtam menteni róla egy ubuntu linuxszal. nekem is. : )
    szerintem napfolttevékenység.

  2. szóval a vinyó halt be. és kaptál helyette újat? és azon a suse kezeli az usb-det?
    megnézzük majd, hátha a következő ubuntu már szereti az usbt.

  3. csak csütörtökre érkezik meg az új alkatrész, plusz elvileg kapok bele egy új panelt a képernyőhöz. addig vegetálás. aztán jöhet bármi, suse lent van, majd kipróbálom.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .