Kontármunka?


Gondolok egy, kettő, nagyon sok csúnyát a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás archívumáról. Ez mi ez? Á…

[Kínos, hogy megint gyorsabban járt a kezem, mint az eszem. Árnyaltabb vélemény a kommentekben. Elnézést.]


5 hozzászólás a(z) “Kontármunka?” bejegyzéshez

  1. Jahh, gondolom így gazdaságosabb/ egyszerűbb volt felvinni a régi számokat, mint be is olvastatni :-/ :-) (már ha az a ‘bajod’ vele).

  2. Kedves Daniel!

    Szakmailag jogos a kritika. Sajnos azonban csak ez a korlatozott megoldast valszthattuk anyagi fedezet hianyaban. Kesz csoda, hogy a TMT meg letezik (54. evfolyamat jarjuk), annak ellenere, hogy finanszirozasa az elmult evtizedek soran valtozott, gyakran bizonytalanna valt es tulajdonkeppen soha nem volt elegseges valoban igenyes fejlesztesekhez. Ennek ellenere a jelenlegi lapgazda (BME OMIKK) az elmult evekben biztositani tudta a fennamadas minimalis felteleit az NKA novekvo tamogatasa mellett , ami a mai vilagban nem kis dolog!

    A kritika targyat kepzezo retrospektiv feldolgozas is csak annak volt koszonheto, hogy elnyertuk a IHM e-Vilag palyazatat (egyszeri tamogatas). Oromunkre szolgalt, hogy legalabb ezen a modon mintehy 660 cikket elerhetove, illetve kereshetove tudtunk tenni.

    Udvozlettel,
    Szanto Peter
    a TMT szerkesztoje

  3. bocsánat, nem akartam ennyire lenéző lenni, csak a sok szöveges formátum után megrázó volt belefutni egy képfájlba… de egyébként tiszteletem a TMT-t, nagyon szeretem, és sokat tanultam belőle.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .