Ubuntu

És most menőnek érzem magam, mert összecsinálta magát a Windóz, és “kénytelen” vagyok Ubuntut használni.

(Azt tudja valaki, hogy miért dobhat ki a Gaim Hitelesítési hibával a Jabberről?)

8 hozzászólás “Ubuntu” bejegyzéshez

  1. elvileg nem lehetne baj, mert a beállítások jók. úgy érzem, valahol máshol van eltolva, de mindegy, gmailen keresztül megy még, azt jól van. ráérek. de köszi : )

  2. elvileg igen. bár valszeg a router lövi le, de ahhoz meg nagyon lusta vagyok, hogy állítgassam. őszintén szólva rühellek portokat állítgatni, mert született őstehetségtelenség vagyok benne (TLS, ha elérhető, és 5222 port, de erről nem tud szerintem a router).

  3. Kifelé engednie kéne. Nekem sincsen külön portforwardom a jabberezéshez, mégis kijutok a routeren kívülre. (Igaz a kliens ligbaim alapú, nem gaim, de ez nem kéne, hogy számítson.)

  4. egyszer még réggebben vacakoltam vele (nem mondom meg hogy mihez, mert törvénytisztelő állampolgár vagyok), és ott állítgattam ilyet is.

    és most káromkodni fogok súlyosan, mert ugye win alatt a ff megjegyezte nekem a router jelszavát, és én persze elfelejtettem. nincs tipp, hogyan lehet kinyerni a wines ffból a mentett jelszavakat? (grr…)

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .